Aventuri blonde in marele oras – Loganul care mi-a tras-o

30 Iun

Acum o vreme am avut nevoie de alta masina in afara de marea Galbena din dotare, asa ca m-am rugat de un frate sa imi dea vechiul lui Logan pentru o zi. Fara alte introduceri am ajuns la poarta banchera (fratele o arde benchereste) si am intrat in posesia cheilor. Am incalecat pe-un scaun si-am plecat in treaba mea. Mai cu scartaituri, mai cu opinteli, dar treaba, de bine de rau, mergea.

Ajung la destinatie si ma strecor pe langa un domn sofer, parcat fix pe mijlocul strazii, fara scrupule, dar regulamentar, pe avarii. Stiti cum e: in dragoste, in razboi si pe avarii totul e permis. Dau sa parchez, incercand in acelasi timp sa il evit si pe domnul sofer. Trag cu putere de un volan inghetat intr-o tehnologie depasita, fara servo. Scartai, scrasnesc, transpir. Ma urnesc doar cat sa ma asez bot in bot intr-o dreapta perfecta cu masina domnului sofer. El uimit. Eu jenata. Parca ziceam: Stiti, in general stiu sa parchez, dar Loganul acesta nu are servo… Si nici macar nu e al meu…

Ma opintesc si in 10 minute ma asez paralel cu dansul, acest maret domn sofer care nu prididea din a fi uimit de abilitatile mele de a parca in doar 80 de manevre. Reusesc. Uraaaa! Geamul meu de sofer in dreptul geamului lui. El, fara a incerca macar sa schiteze discretia, se holbeaza la mine. Parca ar vrea sa ma atinga sa se asigure ca sunt aievea si nu un subiect iluzoriu de viitoare bancuri cu blonde spuse prietenilor la bloc.

Ranjesc fericita si transpirata si dau sa deschid geamul, tragand opintit din manivela, ca sa ma explic. Dar vai! Geamul de Logan ma tradeaza. In loc sa plece in jos in mod egal, ca orice geam automobilistic, geamul de Logan se stramba dramatic si pica doar dintr-un colt, precum Titanicul. Jumate scufundat in cuva special amenajata, jumate semet, blocat sus, fara sens si scapare. Casc ochii ingrozita si il vad: domnul sofer, parcat regulamentar pe mijlocul drumului, pe avarii, rade cu pofta. Rade cu asa pofta ca se scutura masina, si burta, si-l vad ca vrea chiar acum sa sune un prieten sa ii povesteasca live super comedia ce se joaca numai pentru el. Ies, blochez portierele, trag cu ambele maini de geam in sus, din exterior si plec fara alte comentarii.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Aventuri blonde in marele oras – Loganul care mi-a tras-o”

  1. locke 30 Iunie 2011 la 15:19 #

    =))

  2. Anonim 5 Iulie 2011 la 15:07 #

    deci… am ras aproape cu lacrimi! :))

  3. Cristina Constantinescu 6 Iulie 2011 la 8:37 #

    Si domnu’ sofer la fel, crede-ma… :))

Ai ceva de zis? Lasa-mi un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: